Afsluiting kermisweek 2018

Vrijdag 24 augustus was er een ‘dank-je-wel’ BBQ voor de vrijwilligers van de Oranje Vereniging Blaricum die tijdens de Blaricumse kermisweek hadden meegeholpen bij de diverse activiteiten. Bij deze gelegenheid overhandigde burgemeester Joan de Zwart-Bloch, namens het college van B&W van Blaricum, aan de voorzitter van de OVB Henk van der Veen een cheque t.w.v. € 750 voor het 80-jarig jubileum ‘als dank voor jullie inzet voor de Blaricumse gemeenschap’.

De zeer geslaagde avond vond plaats in de Blaricumse brandweerkazerne. De BBQ stond natuurlijk buiten... Burgemeester Joan de Zwart-Bloch had ook nog aardige woorden en een bos bloemen voor Els Hartong die de afgelopen 11 jaar secretaris is geweest van de OVB en begin dit jaar is opgevolgd door Suzanne Hardjono.
Jaaragenda OVB 2018 »