Item gefilterd op datum: zaterdag, 17 augustus 2019

22.00 uur: bij Restaurant ‘Rust Wat’ aan de Schapendrift

Na het optreden van de spectaculaire live-band zal, als de lucht donker wordt, in Blaricum deze eerste Kermisavond weer hel verlicht worden met mooi siervuurwerk.

20.45 uur: start hoek Melkweg/Verbindingsweg
Net als vorig jaar maken we weer een spannende maar gezellige tocht door het ‘kleine heitje’ naar Restaurant ‘Rust Wat’ aan de Schapendrift. De start is om 20.45 uur hoek Melkweg/Verbindingsweg. Zorg dat je op tijd bent en neem natuurlijk een kleurrijke lampion mee. Geen fakkels!

20.00 uur: bij 'Rust Wat' aan de Schapendrift
De band ‘Bar Clochard’ bewijst al jaren met veel succes tot de absolute top van Belgische coverbands te behoren! Originaliteit is bij deze band in alles terug te vinden.

14.00 uur: het terrein van Stad en Lande Ruiters

Ook dit jaar kun je samen met je paard of pony behendigheidsspelletjes doen om te laten zien dat je niet alleen maar kunt rijden op je pony of paard.

13.00 uur: sportpark Oostermeent aan de Schapendrift

Ook dit jaar zal er gestreden worden om de cup van Blaricum. Op een half veld 7 tegen 7 zal ook dit jaar de opzet van het toernooi zijn. Vorig jaar deden er nieuwe teams mee. Hopelijk schrijven er weer nieuwe teams in.

Bekijk op deze pagina de korte video van Ringsteken met bak- en transportfietsen 2019. De lange versie kun je hier bekijken.

11.15 uur: op ‘t ziekenweitje aan de Meentzoom
Prachtige sportieve strijd op ongezadelde paarden! Blijven zitten is al lastig, laat staan er ook nog een ring bij te steken.

10.00 uur: op ‘t ziekenweitje aan de Meentzoom
Heel veel meisjes en enkele jongens gaan de strijd aan om de kampioen van 2019 te worden! Na één proefronde, volgen er drie rondes voor de wedstrijd.