Ringsteken met ‘Jeugd’ aanspanningen

19 augustus 2019 | 13.30 uur

13.30 uur: op de Kerklaan
De prijsuitreiking versieringen ‘Jeugd’-aanspanningen is vóór het ‘kampen’ van het ringsteken.

Vorig jaar was het prachtig weer en we hopen dat het ook dit jaar een zonnige dag wordt! Op de Kerklaan is het altijd een grandioos gezicht om de verschillende aanspanningen te zien strijden om de felbegeerde beker.

Er zijn drie prijzen beschikbaar voor het ringsteken. Het koppel Marjolein Waarlé en Anouk van Beek waren vorig jaar de winnaars van de wisselbeker die beschikbaar is gesteld door Jurgen Krijnen. Verder is er een prijs voor de bestgaande pony. Vorig jaar was dat Marjolein Waarlé met Ferrol.

Galopperen is ten strengste verboden. Dubbel rijden is NIET toegestaan.

Oefenen ringsteken voor ruiters (pony’s/paarden) en menners
Ter voorbereiding op het ringsteken in de kermisweek wordt op zaterdag 10 augustus op het Stad en Lande Ruiters verenigingsterrein oefenringsteken voor ruiters (vanaf 14.00 uur) en menners (vanaf 16.00 uur) gehouden.
Kosten deelname: € 5,- per ruiter/aanspanning. Deelnemers hoeven geen lid te zijn van Stad en Lande Ruiters. Het dragen van een ruitercap is verplicht.

Inschrijving en deelname aan het ringsteken geschiedt geheel voor eigen risico en op eigen verantwoordelijkheid. De organisatie kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden t.a.v. eventuele calamiteiten. Verzekering is derhalve een zaak van de deelnemer(ster) zelf.

Tip voor alle deelnemers: Lees het reglement om misverstanden te voorkomen.