’Lol met je knol‘

20 augustus 2022 | 14.00 uur

14.00 uur: het terrein van Stad en Lande Ruiters

Ook dit jaar kun je samen met je paard of pony behendigheidsspelletjes doen om te laten zien dat je niet alleen maar kunt rijden op je pony of paard.

Voor het 7e jaar wordt er in samenwerking met Stad en Lande Ruiters de activiteit ‘Lol met je Knol’ georganiseerd op het verenigingsterrein Meentzoom hoek Schapendrift. Het 1e jaar waren het individuele opdrachten, de jaren daarop werd er in teams gestreden om de winst, waarbij het plezier altijd de belangrijkste factor was. Wat het dit jaar wordt, dat blijft tot het laatst een verrassing. Een team van enthousiaste vrijwilligers is nog in druk beraad om ervoor te zorgen dat het een onvergetelijke middag voor deelnemers en toeschouwers wordt. Laat je verrassen en kom met je pony of paard meedoen met deze leuke activiteit.

Hoe kun je meedoen?
Zaterdagmorgen vanaf 9.00 uur inschrijven bij het ringsteken. Inschrijfgeld € 5,- (= incl. 1 frisdrankje). Graag met gepast geld betalen. Het dragen van een ruitercap is verplicht.

Deelname aan dit evenement geschiedt geheel voor eigen risico en op eigen verantwoordelijkheid. De organisatie kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden t.a.v. eventuele calamiteiten. Verzekering is derhalve een zaak van de deelnemer(ster) zelf.