Kermisweek

De Blaricumse Kermisweek 2018

De Blaricumse Kermisweek is in 2018 van 18 t/m 22 augustus.

Eind juli wordt de OVB Kermiskrant met het complete programma huis-aan-huis in Blaricum verspreid.

...in een nieuw jasje
Gedurende de afgelopen 80 jaar zijn er bij de Kermisweekactiviteiten af en toe aanpassingen nodig geweest in de programmering om aansluiting te houden bij de wensen van deelnemers en bezoekers. Dit jaar verandert er ook iets. De keuring van de versierde aanspanningen die altijd op de maandagmorgen op het Oranjeweitje plaatsvond verhuist naar de maandagmiddag op de Kerklaan.

Bekijk hier de veranderingen en het programma op de maandag.

De Blaricumse Kermisweek is van 18 t/m 22 augustus.

Tijdens de kermisweek

geen gebruik van glaswerk

Ook de Oranje Vereniging ontkomt niet aan de steeds scherper wordende regelgeving met betrekking tot veiligheidseisen. Vanaf 2018 zijn wij dan ook genoodzaakt om onderstaande regel in acht te nemen.
Bij alle activiteiten van de Oranje Vereniging is het gebruik van glaswerk en metaal (bestek) niet toegestaan.

Proost in Plastic

geen polsbandje = geen drankje
Er wordt geen alcohol geschonken / verkocht aan jongeren onder de 18 jaar.
Personen in de leeftijd 18-25 jaar moeten een speciaal (gratis) polsbandje dragen wanneer er twijfel bestaat over hun leeftijd.