Jaaragenda OVB 2018

Bekijk hier de agenda 2018 van de Oranje Vereniging Blaricum voor de data van onze jaarlijkse activiteiten.

Tijdens de OVB jaarvergadering in het Vitus op 21 maart 2018 is Nell Broné (op de foto samen met haar man Guus) extra in het zonnetje gezet. Al heel veel jaren zet zij zich in als vrijwilliger voor de Oranje Vereniging.

OVB 75 jaar logoIn 1938 is het allemaal begonnen. Onderzoek in de media van toen leert ons dat er vooral feest gevierd werd onder de vlag van een Christelijke Oranjevereniging van Laren Blaricum. Onder de bezielende leiding van meneer Van Campen werd de Blaricumse Oranjevereniging opgericht. Deze meneer Van Campen wist vele mensen te bewegen om zaken te helpen organiseren in het dorp. Tegenwoordig noemen we dat ‘netwerken’. Toen twee jaar later de Tweede Wereldoorlog uitbrak, was het natuurlijk duidelijk dat de activiteiten werden geminimaliseerd of zelfs werden opgeschort.