Ringsteken op ongezadelde pony’s

20 augustus 2022 | 10.00 uur

10.00 uur: op het terrein van Stad en Lande Ruiters
Op de zaterdagochtend is de start van de Blaricumse Kermisweek als vanouds het ringsteken op ongezadelde pony’s! Dit jaar niet meer op het ‘Ziekenweitje’ maar op het terrein van SLR, ingang hoek Meentzoom - Schapendrift. Heel veel meisjes en enkele jongens gaan de strijd aan om de kampioen van 2022 te worden! Na één proefronde volgen er drie rondes voor de wedstrijd. Er zijn drie prijzen voor het ringsteken en één voor de schoonste galop.
Inschrijven ter plaatse vanaf 09.00 uur.

Ringsteken op ongezadelde paarden

20 augustus 2022 | 11.15 uur

11.15 uur: op het terrein van Stad en Lande Ruiters
Ingang terrein SLR op de hoek Meentzoom - Schapendrift. Na het ringsteken op ongezadelde pony’s volgt de prachtige sportieve strijd van het ringsteken op ongezadelde paarden! Dit jaar dus op het terrein van Stad en Lande dat een mooie locatie is voor deze spectaculaire activiteit. Blijven zitten op een ongezadeld paard is al lastig dus laat staan als je er ook nog een ring bij moet steken. Maar de deelnemers zijn meestal geoefende ruiters die op het paard hun mannetje (of vrouwtje) staan. Inschrijven ter plaatse vanaf 10.15 uur.

Kermis voetbaltoernooi

20 augustus 2022 | 13.00 uur

13.00 uur: sportpark Oostermeent aan de Schapendrift

Ook dit jaar zal er gestreden worden om de cup van Blaricum. Het is een 7 tegen 7 toernooi, gespeeld op een half veld. Na drie jaar gaat het toernooi eindelijk weer door. Zal FC Linksbuitenadem weer de cup winnen? Wie gaat er vandoor met de Gerbe van der Woude trofee?

Optreden live-band De SPIKES

20 augustus 2022 | 20.00 uur

20.00 uur: bij 'Rust Wat' aan de Schapendrift
De Spikes, de allerleukste band uit België. Zet je alvast schrap voor een reis door de complete muziekcatalogus! Mix de huidige hitlijsten, het rocktijdperk van de jaren ’60 en ’70, de new-wave-achtige jaren ’80, het grunchy tijdperk en de ‘I Love the 90s’ met het kinky disco Saterday-night-fever-gevoel en je krijgt een idee wat ‘de Spikes’ brengen.

OVB_De_Spikes_2022_web.jpg

Lampionnenoptocht

20 augustus 2022 | 20.45 uur

20.45 uur: start hoek Melkweg/Verbindingsweg
Net als andere jaren maken we weer een spannende maar gezellige tocht door het ‘kleine heitje’ naar Restaurant ‘Rust Wat’ aan de Schapendrift. De start is om 20.45 uur hoek Melkweg/Verbindingsweg. Zorg dat je op tijd bent en neem natuurlijk een kleurrijke lampion mee. Geen fakkels!

Het daverende vuurwerk

20 augustus 2022 | 22.00 uur

22.00 uur: bij Restaurant ‘Rust Wat’ aan de Schapendrift

Na het optreden van de spectaculaire live-band De SPIKES zal, als de lucht donker wordt, in Blaricum deze eerste Kermisavond weer hel verlicht worden met mooi siervuurwerk. Als de band zijn laatste nummer heeft gespeeld, gaan de grote lichten op de tribune uit, zodat u in het donker volledig van het vuurwerk kunt genieten. Zorg ervoor dat de spelende kinderen, voordat de lichten uitgaan, weer in uw nabijheid zijn.