Een jaar vol activiteiten!

Wij kijken terug op een bijzonder jaar zonder activiteiten, maar ook vooruit naar een jaar waar hopelijk meer mogelijk is. Koningsdag is een van de activiteiten die wij met veel plezier en inzet organiseren. Hoewel het vaccineren al is gestart, valt Koningsdag nog in een periode waarin veel activiteiten nog geen doorgang kunnen vinden. Maar het wordt vanzelf augustus. En als het van de overheid mag, gaan we volledig los met een Blaricumse Kermis waar we nog jaren van kunnen nagenieten.

Cadeautje voor OVB-leden

In deze onzekere tijd wordt, mede door de veiligheidsmaatregelen van de overheid om het coronavirus de baas te blijven, veel van u en ons gevraagd. Omdat we in 2020 niet in staat zijn geweest onze activiteiten te organiseren, wilden wij onze leden een cadeautje geven. In september hebben zij een draagtas met de opdruk ‘Samen staan we sterk’ ontvangen. Hierin zat een cadeaubon voor twee gratis kermis-ijsjes bij De Hoop. Ook zat er een zakje korenbloemenzaad in.

Geachte leden,
Door de uitbraak van het coronavirus en de hiermee gepaard gaande maatregelen heeft onze jaarvergadering dit jaar niet kunnen plaatsvinden. Statutair zijn wij verplicht de jaarcijfers, begroting, notulen 2019 en het OVB jaarverslag 2019 aan onze leden ter goedkeuring voor te leggen. Dit hebben wij inmiddels gedaan. Het financieel jaarverslag en de notulen konden door de leden schriftelijk worden aangevraagd. De reactietermijn liep tot 1 oktober 2020. Na verwerking van de reacties zijn de jaarstukken nu definitief.

Alleen samen kunnen wij corona de baas
.

Het bestuur hoopt dat in 2021 weer alle activiteiten kunnen plaatsvinden.


Met vriendelijke groet,

Mona Deuning-Lucardie
Voorzitter a.i.

Afgelasting Blaricumse Kermisweek 2020

De Blaricumse Kermisweek 2020, die zou plaatsvinden van 15 t/m 19 augustus GAAT NIET DOOR. De veiligheidsmaatregelen ter bestrijding van het Corana virus laten dit soort activiteiten tot nader order niet toe.

Natuurlijk vinden wij en velen met ons dit heel spijtig. Maar we hebben er ook begrip voor dat deze mooie traditie onder deze omstandigheden niet haalbaar is. Laten we ons maar gaan verheugen op 2021, een jaar waarin we hopelijk al deze misère achter ons hebben gelaten.
Voor nu: BLIJF THUIS, BLIJF GEZOND !

Bestuur Oranje Vereniging Blaricum

Hennie-Lanphen-2.jpgOns bereikte het verdrietige bericht dat op donderdag 23 juli 2020 Hennie Lanphen is overleden. Hennie heeft als vrijwilligster veel voor onze vereniging betekend.
Zij was actief tijdens koningsdag, kermisweek en Sinterklaas en deed dit alles met veel liefde en humor. Tijdens de OVB jaarvergadering in het Vitus op 22 maart 2017 is Hennie hiervoor nog extra in het zonnetje geze
t. Op donderdag 30 juli is Hennie naar haar laatste rustplaats op begraafplaats de Woensberg in Blaricum gebracht.

Bestuur Oranje Vereniging Blaricum

Afgelasting OVB Jaarvergadering

Update donderdag 12 maart 2020

De jaarlijkse ledenvergadering van de Oranje Vereniging Blaricum die op vrijdag 27 maart 2020 zou plaatsvinden in de Blaercom GAAT NIET DOOR.
Dit in verband met de huidige situatie rondom het Coronavirus. Wij zullen u berichten wanneer een andere datum bekend is.


Bestuur Oranje Vereniging Blaricum

De Oranje Vereniging Blaricum is op zoek naar nieuwe bestuursleden. Energieke vrijwilligers die willen helpen bij het organiseren van onze activiteiten.

In het bijzonder zoekt de OVB een nieuwe voorzitter die beschikt over de nodige bestuurlijke kwaliteiten.
Tevens is de functie van secretaris vacant. Deze regelaar is een belangrijke spil binnen de organisatie.

Heeft u interesse in een van deze functies, of kent u een geschikt iemand, neem dan contact op met de Oranje Vereniging Blaricum via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

OVB jaaragenda 2020

JAARVERGADERING OVB
AFGELAST
vrijdag 27 maart 2020
◆ Jaarvergadering 2019

KONINGSDAG
AFGELAST
maandag 27 april 2020
◆ Blaricummerie, kindervrijmarkt, kunststraat en kinderattracties

KERMISWEEK BLARICUM 2020

AFGELAST
zaterdag 15 augustus
◆ Ringsteken (ongezadeld) op het Ziekenweitje
◆ Lol met je knol
◆ Kermisvoetbaltoernooi
◆ Lampionnenoptocht
◆ Optreden live-band en vuurwerk op Rust Wat
zondag 16 augustus
◆ Vossenjacht solexen
◆ Versierde kinderfietsjes
maandag 17 augustus
◆ Keuring versierde aanspanningen
◆ Ringsteken aanspanningen en
 bak- en transportfietsen
dinsdag 18 augustus
◆ Ontmoetingsmiddag (oud)Blaricummers in Vitus
woensdag 19 augustus
◆ Volksspelen (handicaprace en touwtrekken) i.s.m. de Blaricumse brandweer

SINTERKLAAS INTOCHT
AFGELAST
zaterdag 21 november 2020
◆ Sinterklaas arriveert in Bijvanck en Blaricum Dorp