Foto-impressie 'Zomers Weerzien'

Bekijk hier de foto-impressie, gemaakt door Gerrit Roodhart, van het ‘Zomers Weerzien’ in Het Vitus op dinsdag 17 en woensdag 18 augustus 2021. Het was een gezellige gelegenheid voor dorpsgenoten en geïnteresseerden om elkaar weer eens te ontmoeten. Ook de prachtige, niet eerder vertoonde films uit het verleden van Blaricum, waren een groot succes. Frans Ruijter verzorgde de presentatie en leverde het commentaar bij de vertoonde films, aangevuld met smakelijke anekdotes.

Geen kermis dit jaar

UPDATE 14 JULI
Blaricumse Kermisweek 2021 afgelast

Helaas heeft de Oranje Vereniging Blaricum i.v.m. de huidige ontwikkelingen en maatregelen rondom het Coronavirus moeten besluiten dat de activiteiten die gewoonlijk door ons worden georganiseerd tijdens de Blaricumse Kermisweek, niet kunnen plaatsvinden. Ook de kermis zelf is afgelast. De Blaricumse Kermisweek 2021 zou plaatsvinden van 14 t/m 18 augustus.

Cadeautje voor OVB-leden

In deze onzekere tijd wordt, mede door de veiligheidsmaatregelen van de overheid om het coronavirus de baas te blijven, veel van u en ons gevraagd. Omdat we in 2020 niet in staat zijn geweest onze activiteiten te organiseren, wilden wij onze leden een cadeautje geven. In september hebben zij een draagtas met de opdruk ‘Samen staan we sterk’ ontvangen. Hierin zat een cadeaubon voor twee gratis kermis-ijsjes bij De Hoop. Ook zat er een zakje korenbloemenzaad in.

Hennie-Lanphen-2.jpgOns bereikte het verdrietige bericht dat op donderdag 23 juli 2020 Hennie Lanphen is overleden. Hennie heeft als vrijwilligster veel voor onze vereniging betekend.
Zij was actief tijdens koningsdag, kermisweek en Sinterklaas en deed dit alles met veel liefde en humor. Tijdens de OVB jaarvergadering in het Vitus op 22 maart 2017 is Hennie hiervoor nog extra in het zonnetje geze
t. Op donderdag 30 juli is Hennie naar haar laatste rustplaats op begraafplaats de Woensberg in Blaricum gebracht.

Bestuur Oranje Vereniging Blaricum

De Oranje Vereniging Blaricum is op zoek naar nieuwe bestuursleden. Energieke vrijwilligers die willen helpen bij het organiseren van onze activiteiten.

In het bijzonder zoekt de OVB een nieuwe voorzitter die beschikt over de nodige bestuurlijke kwaliteiten.
Tevens is de functie van secretaris vacant. Deze regelaar is een belangrijke spil binnen de organisatie.

Heeft u interesse in een van deze functies, of kent u een geschikt iemand, neem dan contact op met de Oranje Vereniging Blaricum via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

OVB jaaragenda 2021

JAARVERGADERING OVB
AFGELAST

◆ Jaarvergadering 2020

KONINGSDAG
AFGELAST
dinsdag 27 april
◆ Blaricummerie, kindervrijmarkt, kunststraat en kinderattracties

KERMISWEEK BLARICUM 20201
AFGELAST
zaterdag 14 augustus
◆ Ringsteken (ongezadeld) op het Ziekenweitje
◆ Lol met je knol
◆ Kermisvoetbaltoernooi
◆ Lampionnenoptocht
◆ Optreden live-band en vuurwerk op Rust Wat
zondag 15 augustus
◆ Vossenjacht solexen
◆ Versierde kinderfietsjes
maandag 16 augustus
◆ Keuring versierde aanspanningen
◆ Ringsteken aanspanningen en
 bak- en transportfietsen
dinsdag 17 augustus
◆ Ontmoetingsmiddag (oud)Blaricummers in Vitus
woensdag 18 augustus
◆ Volksspelen (handicaprace en touwtrekken) i.s.m. de Blaricumse brandweer

SINTERKLAAS INTOCHT
zaterdag 20 november 2021
ONDER VOORBEHOUD
◆ Sinterklaas arriveert in Bijvanck en Blaricum Dorp