OVB Jaarverslag 2019

Blaricum, augustus 2020

Geachte leden,
Door de uitbraak van het coronavirus en de huidige ontwikkelingen verwachten wij niet dat onze jaarvergadering nog dit jaar kan plaatsvinden. Statutair zijn wij verplicht de jaarcijfers, begroting, notulen 2019 en het jaarverslag aan onze leden ter goedkeuring voor te leggen. Hier kunt u het Jaarverslag 2019 downloaden.

Afgelasting Blaricumse Kermisweek 2020

De Blaricumse Kermisweek 2020, die zou plaatsvinden van 15 t/m 19 augustus GAAT NIET DOOR. De veiligheidsmaatregelen ter bestrijding van het Corana virus laten dit soort activiteiten tot nader order niet toe.

Natuurlijk vinden wij en velen met ons dit heel spijtig. Maar we hebben er ook begrip voor dat deze mooie traditie onder deze omstandigheden niet haalbaar is. Laten we ons maar gaan verheugen op 2021, een jaar waarin we hopelijk al deze misère achter ons hebben gelaten.
Voor nu: BLIJF THUIS, BLIJF GEZOND !

Bestuur Oranje Vereniging Blaricum

Hennie-Lanphen-2.jpgOns bereikte het verdrietige bericht dat op donderdag 23 juli 2020 Hennie Lanphen is overleden. Hennie heeft als vrijwilligster veel voor onze vereniging betekend.
Zij was actief tijdens koningsdag, kermisweek en Sinterklaas en deed dit alles met veel liefde en humor. Tijdens de OVB jaarvergadering in het Vitus op 22 maart 2017 is Hennie hiervoor nog extra in het zonnetje geze
t. Op donderdag 30 juli is Hennie naar haar laatste rustplaats op begraafplaats de Woensberg in Blaricum gebracht.

Afgelasting OVB Jaarvergadering

Update donderdag 12 maart 2020

De jaarlijkse ledenvergadering van de Oranje Vereniging Blaricum die op vrijdag 27 maart 2020 zou plaatsvinden in de Blaercom GAAT NIET DOOR.
Dit in verband met de huidige situatie rondom het Coronavirus. Wij zullen u berichten wanneer een andere datum bekend is.

Bestuur Oranje Vereniging Blaricum

De Oranje Vereniging Blaricum is op zoek naar nieuwe bestuursleden. Energieke vrijwilligers die willen helpen bij het organiseren van onze activiteiten.

In het bijzonder zoekt de OVB een nieuwe voorzitter die beschikt over de nodige bestuurlijke kwaliteiten.
Tevens is de functie van secretaris vacant. Deze regelaar is een belangrijke spil binnen de organisatie.

Heeft u interesse in een van deze functies, of kent u een geschikt iemand, neem dan contact op met de Oranje Vereniging Blaricum via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

OVB jaaragenda 2020

JAARVERGADERING OVB
vrijdag 27 maart 2020
◆ Jaarvergadering 2019