OVB jaaragenda 2022

Alle vermelde activiteiten vinden plaats ONDER VOORBEHOUD van de dan geldende maatregelen i.v.m. het corona-virus.
KONINGSDAG

woensdag 27 april
• Blaricummerie, kindervrijmarkt, kunststraat en kinderattracties

KERMISWEEK BLARICUM 2022
zaterdag 20 augustus
Ringsteken (ongezadeld) op het Ziekenweitje
Kermisvoetbaltoernooi
Lampionnenoptocht
Optreden live-band en vuurwerk op Rust Wat
zondag 21 augustus
Vossenjacht solexen
Versierde kinderfietsjes
maandag 22 augustus
Keuring versierde aanspanningen
Ringsteken aanspanningen en
 bak- en transportfietsen
dinsdag 23 augustus
Ontmoetingsmiddag in Het Vitus
woensdag 24 augustus
Volksspelen (handicaprace en touwtrekken) i.s.m. de Blaricumse brandweer

SINTERKLAAS IN BLARICUM
zaterdag 19 november

Foto-impressie 'Zomers Weerzien'

Bekijk hier de foto-impressie, gemaakt door Gerrit Roodhart, van het ‘Zomers Weerzien’ in Het Vitus op dinsdag 17 en woensdag 18 augustus 2021. Het was een gezellige gelegenheid voor dorpsgenoten en geïnteresseerden om elkaar weer eens te ontmoeten. Ook de prachtige, niet eerder vertoonde films uit het verleden van Blaricum, waren een groot succes. Frans Ruijter verzorgde de presentatie en leverde het commentaar bij de vertoonde films, aangevuld met smakelijke anekdotes.

Op 7 oktober jl. is Aty Lindeman-Strengholt overleden. Gedurende vele jaren was zij secretaris van de Oranje Vereniging Blaricum. Dankbaar voor wat zij voor velen heeft betekend, laat zij voor heel Blaricum een mooie herinnering achter: Aty heeft zich beijverd om het feestterrein aan de Torenlaan hoek Bussummerweg om te dopen in ‘Oranjeweitje’. Zo is zij voor Blaricum, dat zij zo lief had, een blijvende herinnering.

Bestuur Oranje Vereniging Blaricum
(Foto Peter van Rietschoten)

Geen kermis dit jaar

UPDATE 14 JULI
Blaricumse Kermisweek 2021 afgelast

Helaas heeft de Oranje Vereniging Blaricum i.v.m. de huidige ontwikkelingen en maatregelen rondom het Coronavirus moeten besluiten dat de activiteiten die gewoonlijk door ons worden georganiseerd tijdens de Blaricumse Kermisweek, niet kunnen plaatsvinden. Ook de kermis zelf is afgelast. De Blaricumse Kermisweek 2021 zou plaatsvinden van 14 t/m 18 augustus.

Cadeautje voor OVB-leden

In deze onzekere tijd wordt, mede door de veiligheidsmaatregelen van de overheid om het coronavirus de baas te blijven, veel van u en ons gevraagd. Omdat we in 2020 niet in staat zijn geweest onze activiteiten te organiseren, wilden wij onze leden een cadeautje geven. In september hebben zij een draagtas met de opdruk ‘Samen staan we sterk’ ontvangen. Hierin zat een cadeaubon voor twee gratis kermis-ijsjes bij De Hoop. Ook zat er een zakje korenbloemenzaad in.

De Oranje Vereniging Blaricum is op zoek naar nieuwe bestuursleden. Energieke vrijwilligers die willen helpen bij het organiseren van onze activiteiten.

In het bijzonder zoekt de OVB een nieuwe voorzitter die beschikt over de nodige bestuurlijke kwaliteiten.
Tevens is de functie van secretaris vacant. Deze regelaar is een belangrijke spil binnen de organisatie.

Heeft u interesse in een van deze functies, of kent u een geschikt iemand, neem dan contact op met de Oranje Vereniging Blaricum via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.