Vossenjacht voor Solexen

18 augustus 2019 | 12.00 uur

12.00 uur: op het Oranjeweitje aan de Torenlaan
Na het succes van het thema ‘Musicals’ van vorig jaar, waar we verschillende hoogstaande acts mochten aanschouwen, is het thema van de Vossenjacht voor solexen dit jaar: ‘Blaricumse kermis, 60 jaar door de jaren heen’. 
We kijken nu al uit naar de mooie combinaties waarmee de verschillende rivaliserende groepen mee voor de dag zullen komen.

We hopen wel dat de weergoden ons dit jaar goed gezind zullen zijn zodat het Oranjeweitje lekker vol loopt met publiek. De Vossenjacht wordt gereden door onze mooie omgeving. Onderweg worden er op diverse locaties een aantal opdrachten uitgevoerd waaronder dit jaar meerdere op het ‘Oranjeweitje’.

Het eindspel wordt een schouwspel voor alle deelnemers en publiek. Maar dit jaar zonder een act of een lied. De organisatie zal voor een spectaculair eindspel zorgen.

Programma Solex Vossenjacht:

11.30 uur - Verzamelen Solexen op het Oranjeweitje
12.00 uur - Start Vossenjacht
15.30 uur - Einde Vossenjacht op het Oranjeweitje
16.00 uur - Spectaculair eindspel voor de deelnemers van de Vossenjacht
Aansluitend bekendmaking originaliteitsprijs

Vooraf inschrijven per e-mail is noodzakelijk!
Voor deelname aan de Vossenjacht kunt u onderaan deze pagina het inschrijfformulier downloaden en ondertekend mailen naar Marian Post: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of uiterlijk 4 augustus 2019 ondertekend inleveren bij: Marian Post-Bakker, Eerste Molenweg 4, 1261 TD Blaricum.

De Oranje Vereniging dringt er bij de deelnemers van de Vossenjacht met klem op aan geen alcohol te gebruiken tijdens de toertocht van de Vossenjacht. Denk aan de veiligheid van anderen en aan die van uzelf.

 


Tijdens de kermisweek
 geen gebruik van glaswerk
Ook de Oranje Vereniging ontkomt niet aan de steeds scherper wordende regelgeving met betrekking tot veiligheidseisen. Vanaf 2018 zijn wij dan ook genoodzaakt om onderstaande regel in acht te nemen. Bij alle activiteiten van de Oranje Vereniging is het gebruik van glaswerk en metaal (bestek) niet toegestaan. Dat betekent, in tegenstelling tot wat u wellicht gewend bent te doen, dat het meenemen van drank in glaswerk en metaal bestek niet is toegestaan. Wij zijn verplicht hier op toe te zien. De Oranje Vereniging heeft een bar bij alle locaties waar zij activiteiten organiseert. Hier worden consumpties in plastic bekers geschonken. Tevens zijn er speciaal voor het plastic oranje afvalcontainers aanwezig. Wij vertrouwen op uw medewerking zodat u het mede mogelijk maakt dat wij onze activiteiten probleemloos kunnen blijven verzorgen.
Proost in Plastic